Coronavirus

Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen beheerst het Coronavirus (COVID-19) de afgelopen tijd het nieuws. Nu er in Nederland nieuwe maatregelen zijn genomen tegen de verspreiding van het virus willen wij u graag informeren over hoe wij hier mee om gaan.

Allereerst willen wij aangeven dat wij goed zijn voorbereid op het Coronavirus. Wij hebben gepaste maatregelen getroffen om verspreiding te voorkomen en volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

De volgende richtlijn is erg belangrijk:

Fysieke afspraken kunnen niet doorgaan om besmetting te voorkomen, als..

  • U milde verkoudheidsklachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
  • U contact heeft gehad met iemand met vastgesteld coronavirus.
  • Iemand in uw huishouden verkoudheidsklachten heeft met koorts.

Indien bovenstaande op u van toepassing is, neem dan contact op met uw ambulant begeleider. Ook in geval van twijfel graag telefonisch contact opnemen.

Om besmetting te voorkomen zullen we proberen de komende tijd zoveel mogelijk afspraken plaats te laten vinden via beeldbellen of telefonisch contact. Mocht dit voor u echt niet mogelijk zijn kunnen fysieke afspraken doorgaan, mits bovenstaande drie punten niet op u van toepassing zijn.