Wie zijn wij

Coach-Point is een zorginstelling die gespecialiseerd is in het begeleiden, behandelen en ondersteunen van zowel kinderen als volwassenen en (multi)probleemgezinnen met psychiatrische stoornissen en/of psychosociale problemen. Daarnaast biedt Coach-Point hulp bij pedagogische problematiek en opvoedvraagstukken.

Coach-Point werkt altijd vraaggericht; wij kijken samen met de cliënt op welke levensgebieden er ondersteuning nodig is. Wij leveren (specialistische) zorg in de directe leefomgeving van de cliënt, wat inhoudt dat wij de cliënt in de thuissituatie, op werk of op school begeleiden. Ook kan de zorg plaatsvinden op onze locaties of via beeldbellen.

Momenteel telt Coach-Point zo’n 100 werknemers. Ons team bestaat uit enthousiaste, gekwalificeerde en professionele hulpverleners met een relevante HBO- of WO-studie. De cliënten van Coach-Point hebben zeer uiteenlopende zorgvragen, om deze reden wordt er altijd een passende hulpverlener gezocht om zo te komen tot een optimale match tussen cliënt en ambulant begeleider.