E-health

Sinds kort werkt Coach-Point met het e-Health platform van Therapieland. E-Health betekent ‘het gebruik van technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg’, kortgezegd: zorg via internet. Dit betekent dat je als cliënt zelf bepaalde onderdelen van je behandeling thuis kunt doorlopen via het onlineplatform. Het kan gaan om het lezen van informatie over de klachten die je ervaart of het doen van opdrachten en invullen van een vragenlijst. Maar je kunt ook interessante of leuke filmpjes bekijken. Tussendoor kun je online contact houden met je behandelaar over de vorderingen via een skype- of chatfunctie.

Hoe kan e-health jou helpen?

  • Je kunt informatie rustig in je eigen tijd en omgeving terug lezen. Hierdoor blijft het beter hangen en kun je eerder naar je doelen toe werken.
  • Je kunt te allen tijde oefeningen doen.
  • De begeleidingsmomenten kunnen optimaal worden benut, omdat je al bent voorbereid.
  • Je hebt altijd toegang tot je eigen dossier. Jouw account wordt gekoppeld aan het account van je coach, wat betekent dat je coach inzage heeft in je dossier. In therapieland kun je ook werken in een dagboek, deze is privé en kan de coach nooit in zien. Nadat de zorg is afgesloten, kun jij nog voor onbepaalde tijd in je dossier zodat je er ook op de lange termijn nog wat aan hebt (je coach kan er dan niet meer in!).
  • Je bent zelf actief aan het werk aan je doelen. Het is goed voor je zelfvertrouwen als je weet dat je zelf stappen hebt ondernomen om je doelen te bereiken.
  • Je kunt in een veilige omgeving persoonlijke informatie opslaan en contact houden met je coach.